Ennyit spórolhatsz velünk


Amellett, hogy autód szervizelését, karbantartását kényelmesebbé és áttekinthetőbbé tesszük számodra, segítségünkkel akár évi 30%-ot is megtakaríthatsz autód éves tervezett karbantartási és nem tervezett javítási költségeiből.

Példa: 4 év, 60ezer km alatt esedékes tervezett karbantartások egy évre eső költsége, valamint a következő, nagyobb futásteljesítményű használt autóknál gyakrabban előforduló, nem tervezett javítások (első lengéscsillapító és kuplungcsere) költségeire *. Az AzAutóm költség tartalmazza a szolgáltatás éves előfizetési díját is.

* Az itt szereplő tervezett karbantartások és nem tervezett javításokon (első lengéscsillapító és kuplungcsere) alapuló kalkulációk példaként szolgálnak az AzAutóm árelőnyére, nagyobb futásteljesítményű használt autóknál gyakran előforduló javítások esetében. Szolgáltatásunkkal bármilyen egyéb tervezett és nem tervezett szervizt, az ahhoz szükséges alkatrészeket és munkafolyamatokat is lefedjük ezen példák mellett. A valós karbantartási, javítási igények a fenti példáktól eltérhetnek, minden esetben az adott autó típusától, állapotától, szervizéletútjától függnek. Az árelőnykalkuláció, valamint az azautom.hu oldalon és annak aloldalain elérhető információk nem minősülnek ajánlattételnek. Kizárólag az e-mailen manuálisan vagy automatizáltan az ügyfélnek adott árajánlatok, valamint az autóalkatrész webáruházunkon keresztül lekérdezhető árak és megrendelések minősülnek ajánlattételnek.
Az árelőny mértéke függ az éves előfizetés típusától (VIP Autóm, vállalati, egyedi).