Megszervezzük autód szervizelését

Bízd ránk a szervezéssel kapcsolatos problémákat, hogy a szervizelés pozitív élmény legyen.

Szervizkommunikáció

Segítünk a szerelővel való kommunikációt érhetővé tenni, elkerülni a félreértéseket.

A szerelővel való kommunikáció a szervizelés egyik legkritikusabb része. Jelentős mennyiségű pénz, idő, idegeskedés múlhat azon, ha valamit nem értünk, amit az probléma diagnosztizálása után mondanak nekünk. Nagyon kevés autós érti a szerelők nyelvét. Az autós szaktudás hiánya vagy egyszerűen csak a probléma miatti stressz következtében nem biztos, hogy a legjobb döntést hozzuk, vagy a legmegfelelőbb válaszokat adjuk az egyeztetéskor.

Előfizetőnkként nem csak konzultálhatsz velünk, hanem a teljes szervizfolyamat kommunikációját is ránk bízhatod. Ekkor a szervizbe jelentkezéstől kezdve a számla kiértékeléséig mindent lebonyolítunk helyetted. A szerelővel mi beszélünk, mert értjük az ő nyelvét. Közben folyamatosan egyeztetünk veled, hogy végig, számodra átláthatóan történjen minden és módod legyen dönteni — hiszen a saját autódról és a te pénzedről van szó.

Szervizválasztás

Gondoskodunk róla, hogy igényeidnek megfelelően autód a legjobb helyre és a leghozzáértőbb kezekbe kerüljön gumi, klíma, javítás, vizsga, stb. szerviz igény esetén.

Az autód szervizelésének egyeztetésekor szakértőink a te és autód igényeinek megfelelően ajánlanak szervizt. Szempont lehet többek között az óradíj, a szerviz távolsága lakóhelyedtől vagy munkahelyedtől, továbbá hogy van-e olyan terület, például autómárka, autótípus, vagy szerelési szakirány, amelyre az adott szerviz jobban specializálta magát más szervizekhez képest, és amely az autód problémájának megoldásához a legjobban passzol.

Amennyiben előfizetőnk vagy, a szervizválasztási tanácsadás jár neked, de nem kötelező igénybe venni. Nyugodtan maradhatsz saját, bejáratott szerelődnél is, nem akarunk mást rád erőltetni.

Alkatrész ajánlat

Személyes szakértődként felvilágosítást és választási lehetőséget kínálunk a beépítendő alkatrészekkel kapcsolatban, hogy a legjobb ár/érték arányút választhasd.
Az autó javítási igényétől függően szakértőink megkeresik a számodra legmegfelelőbb alkatrészeket, figyelembe véve a minőség- és árbeli elvárásaidat. Amennyiben pedig te is értesz az alkatrészekhez, akár saját magad is megvásárolhatod őket webáruházunkban, rendkívül kedvező áron.

Számos autósnak van legalább egy olyan ismerőse, akin keresztül tud olcsón alkatrészt szerezni, valamelyik magyarországi nagykereskedésből. Az elsőre vonzó ajánlat később számos kényelmetlenséget szülhet, sőt akár hatalmas lyukat is üthet a pénztárcádon, amennyiben probléma van az alkatrésszel és garanciális igényt próbálsz netán érvényesíteni.

Amit viszont mi kínálunk neked: magánszemélyek számára eddig nem létező árakon, más nagykereskedők listaáraihoz képest átlagosan 35%-al olcsóbban * tudsz alkatrészt vásárolni tőlünk.
Ezen felül ha előfizetőnk vagy, a végösszegből további 10% kedvezményt adunk!
Mindezt számlával és garanciával. A jó ár mellé biztonságot is adunk neked.

Hozom-viszem szolgáltatás

A szervizeléshez otthonodat, munkahelyedet sem kell elhagynod, igény esetén felvesszük autódat az általad megjelölt helyen, leszállítjuk a célba, munka végeztével visszavisszük neked.

Az idő pénz. Mindenkinek. Ha nem csak egy egyszerűen kezelhető, megvárható rutin beavatkozásról van szó, akkor bizony előfordulhat, hogy családtagot, ismerőst vagy taxit kell kérned, a szervizből el és utána a szervizbe való visszajutáshoz. Szeretnénk mi lenni az ismerős, aki leveszi ezt a terhet a válladról. Kollégáink az általad megjelölt helyen tőled vagy megbízottadtól átveszik az autódat, amiről az út előtt jegyzőkönyvet és fényképeket készítenek. Cégünk teljes körű felelősségbiztosítással rendelkezik, ezért járműved a hozom-viszem utak alatt biztosítva van.

Szervizintervallum-követés

Rendszeresen értesítünk autód tervezett és nem tervezett szerviz igényeiről, megtett kilométer, idő és évszak függvényében, így autód mindig a legjobb formában lehet, segítünk az érték- és állapot megőrzésben.

Ha előfizetőnk vagy és regisztrálás után rögzítetted a felhasználói vezérlőpulton az autódat, úgy a megadott adatok alapján (alvázszám és km óra állása) rendszeresen értesítést fogunk neked küldeni az autód gyártója által előírt rendszeres karbantartásokról, azok munka- és alkatrész igényéről.

Műszeres diagnosztika

A ma forgalomban levő autók többsége már egy vagy több fedélzeti számítógéppel és jelentős mennyiségű érzékelővel, szenzorral van ellátva. Ezért számtalan olyan problémája lehet egy korszerű autónak, ahol a hiba forrásának pontos megállapításának elengedhetetlen lépése a műszeres diagnosztika elvégzése. Erre azért is szükség lehet, mert probléma esetén nem feltétlenül kerül kijelzésre a hiba a műszerfalon, vagy ha igen, akkor is csak a legfontosabb hibákat jelzi a műszerfal.

Az autók műszeres diagnosztikai vizsgálata során az autók fedélzeti számítógépe által folyamatosan generált működési adatoknak és a probléma esetén generált hibajelzéseknek a kiolvasása és értelmezése történik.

A szolgáltatás díjszabása az előfizetés típusától függ

Állapotfelmérés 50+ pontos

Az állapotfelmérés során szemrevételezéssel a gépjármű teljes körű átvizsgálása megtörténik, amely után tájékoztatást lehet adni a gépjármű állapotáról és amennyiben szükséges, a várható javításokról.

Az állapotfelmérés tartalmazza többek között a karosszériavizsgálatot, futómű- és lengéscsillapító vizsgálatot, fékvizsgálatot, kipufogó vizsgálatot, kormánymű vizsgálatot, és még számtalan további vizsgálatot.

A szolgáltatás díjszabása az előfizetés típusától függ

Segítünk egyéb autós ügyeidben

Megszervezzük autód műszaki vizsgáját és tájékozatást adunk az autóddal kapcsolatos ügyintézések menetéről.

Műszaki vizsga szervezés

Megtaláljuk autódnak és neked legmegfelelőbb vizsgaállomást, időpontot foglalunk és felkészítünk az ügyintézésre.

A szervizmonitor.hu adatbázisának köszönhetően számos vizsgaállomással is kapcsolatban állunk. Nem kell neked időt rááldoznod, hogy találj egy számodra megfelelőt. Kérésedre az általad megjelölt időpontban fog várni téged a vizsgabiztos. és mivel előzetesen akár írásban is tájékoztatunk a várható költségekről valamint a a szükséges papírokról, biztosan felkészülten fogsz érkezni a vizsgára. Kombináld a hozom-viszem szolgáltatásunkkal és egy percet sem fogsz veszíteni a drága idődből, a műszaki vizsgádat teljes körűen mi intézzük.

Okmánykövetés

A lejárt okmányok ideje lejárt! Lehetőséged van autós okmányaid lejárati idejének rögzítésére, rendszerünk időben értesít a teendőkről.

Amennyiben elfizetőnk vagy, kapsz tőlünk egy saját felületet, amelyen rögzíteni tudod és nyomon követheted személyes vagy autós okmányaid lejárati idejét. Utóbbiakat kérésedre akár mi is felvihetjük a felületre. Az okmányok rögzítéséhez nem kell semmilyen személyes adatot megadnod, mindössze annyit, hogy pl: “jogsim lejárat dátuma: 2016.10.16”). A rendszerünk nyomon követi a dátumokat és a lejárat előtt 2 hónappal e-mailben figyelmeztet téged a következő okmányirodai körútról.

Okmányokkal kapcsolatos válaszok

Szakértő kollégáink felkészítenek és végigvezetnek az autóddal kapcsolatos okmányok ügyintézésében. Tudd meg, mikor, hova kell menned, mit kell vinned és mennyibe fog kerülni.

Mit kell vinni az okmányirodába gépjármű átíráshoz? Hány példány kell az adásvételi szerződésből? Mennyi egy külföldről behozott autó regisztrációs adója? Hogyan lehet és miért jó kivonatni egy autót a forgalomból? Mi a különbség ideiglenesen és a véglegesen kivont autó között? Ez csak pár kérdés a rengetegből, de ezek olyan a kérdések, amikkel már valószínűleg találkoztál autós életed folyamán. Ha szerencsés voltál, megtaláltál mindent az interneten és felkészülve érkezhettél az okmányirodába. Ha viszont nem voltál szerencsés, akkor szinte biztos, hogy újra sorba kellett állnod a hiánypótlással a kezedben.

Előfizetőinknek rengeteg időt és idegességet tudunk megspórolni azzal, hogy pontos itinert adunk az adott ügy okmányirodai intézéséhez. Rengeteg autós ügyintézéssel kapcsolatos kérdésre tudjuk a választ és kérdésedre e-mailben meg is osztjuk veled őket.

Járműokmányokkal kapcsolatos ügyintézés

Szakértő partnerünk, az elintézzük.hu bő tíz éve vállalja át a gépjármű tulajdonosoktól az okmányirodai ügyintézés terhét. Megoldják és elmennek, nem csak megmondják, hogy mit kellene tenned. Ők tudják, mikor, hova kell menni, mit kell vinni. Mindez mennyiben fog kerülni? Biztos kevesebbe, mint az időd, amit a rákészülés, sorban állás és az esetleges hiánypóltás jelentene.

Mit kell vinni az okmányirodába gépjármű átíráshoz? Hány példány kell az adásvételi szerződésből? Mennyi egy külföldről behozott autó regisztrációs adója? Hogyan lehet és miért jó kivonatni egy autót a forgalomból? Mi a különbség ideiglenesen és a véglegesen kivont autó között? Ez csak pár kérdés a rengetegből, de ezek olyan a kérdések, amikkel már valószínűleg találkoztál autós életed folyamán. Ha szerencsés voltál, megtaláltál mindent az interneten és felkészülve érkezhettél az okmányirodába. Ha viszont nem voltál szerencsés, akkor szinte biztos, hogy újra sorba kellett állnod a hiánypótlással a kezedben.

A fentiekből adódó fejfájásnak vége, előfizetőinknek rengeteg időt és idegességet tudunk megspórolni azzal, hogy partnerünk elintézi mindezt. Az egyes ügytípusok leírását és árát megtalálod itt.

Akik pedig mégis inkább sorszámot húznának és gépkávét szürcsölnének, mint VIP Autós ügyfelünkek partnerünk évi egy alkalommal itinert ad az adott ügy okmányirodai intézéséhez.

Online szervizkönyv

Okos szervizkönyvet vezethetsz az autóddal kapcsolatos szervizekről és egyéb műveletekről, ahol akár tankolásaidat is rögzítheted.

Ha már nem új az autód és nem viszed márkaszervizbe, de szeretnéd egyben látni az autód élettörténetét, akkor általunk lehetőséged nyílik egy szerviznapló létrehozására. Ebbe a jegyzetbe minden általunk történt beszélgetés, kérdés és kiajánlott alkatrész rögzítésre kerül a dátum pontos megjelölésével. Ebbe a naplóba akár te is bármikor bele tudsz írni. Akár a tankolásaidat is tudod vezetni, a km óra állását, problémákat, észrevételeket az autóddal kapcsolatosan, szinte bármit. A bejegyzések időpontja egy idő után rögzülnek, később nem lehet őket módosítani, így biztosítjuk, hogy a bejegyzett eseményeket ne lehessen később manipulálni. így amikor esetleg a gépjármű eladására kerül sor, nem csak a számlákat és a szervizfüzetet tudod megmutatni, hanem az autód teljes élettörténetét.
Ha eladod az autód, kérésedre a szervizkönyv bejegyzéseit átírjuk az új tulaj fiókjára.

Válaszolunk az autóddal kapcsolatos kérdéseidre

Személyes autós szakértődként támogatunk, és segítünk megoldani autós problémáidat.

Szaktanácsadás

Elmagyarázzuk a szerelési, karbantartási műveleteket, javítás esetén pedig kiválasztjuk a legmegfelelőbb alkatrészeket az autód számára.

Lehetőséged van 15 év szakmai tapasztalattal rendelkező tanácsadó kollégáinktól telefonon, e-mailben, chaten vagy akár személyesen az irodánkban segítséget vagy tanácsot kérni bármilyen, autóddal kapcsolatos kérdéssel, problémával kapcsolatban. Ehhez nem kell előfizetődnek lenned, hívj minket bátran ha kérdésed van.

Független szakértői vélemény

Nem vagyunk érdekeltek az általunk kiközvetített szervizek szolgáltatásaiban. Rajtunk keresztül egy szervizektől független, szakértői forrásból is hozzájutsz szervizinformációkhoz, alkatrész- és munkaigény ajánlatokhoz. így biztos lehetsz benne, hogy segítségünkkel mindig a számodra legjobb, objektív ajánlatot fogod kapni és jelentős mennyiségű pénzt, időt és energiát fogsz megtakarítani.

Nem tudod, hogy a szervizben kapott árajánlat reális-e? Az alkatrészt jó áron kapod, de munkadíjat nem számolnak fel? Túl sokáig dolgoztak az autódon? Sokan, sokféleképpen szerelnek vagy szereltetik autóikat. Van olyan szerviz, ahol a megkezdett munkaóra alapján számolják a munkadíjat, és van ahol normakönyv szerint. Mi megmondjuk neked, hogy autód gyártója az adott munkafolyamatra milyen szerelési normaidőt ír elő, ez referenciaként szolgálhat neked a szerelővel való egyeztetéshez.* Az AzAutóm autóalkatrész webáruházban elérhető utángyártott alkatrészekre vonatkozóan bruttó áraink jellemzően 35%-kal olcsóbbak, mint más autóalkatrész nagykereskedők bruttó listaárai. Ugyanakkor gyári alkatrészekre és egyedi alkatrészajánlatokra, valamint beszerelési, szervizelési munkadíjakra és egyéb járulékos költségekre nem vonatkozik a 35% árelőny. A 35%-os árelőnyre, annak bármely alkatrész esetében való meglétére nem vállalunk garanciát. A VIP Autóm szerviz ügyintézési szolgáltatás igénybevétele esetén elérhető akár 30%-os megtakarításra az autó éves tervezett és nem tervezett javítási költségeiből, nem vállalunk garanciát. Az azautom.hu oldalon és annak aloldalain elérhető információk, árak nem minősülnek ajánlattételnek, kizárólag tájékoztató jellegűek. Kizárólag az e-mailen manuálisan vagy automatizáltan az ügyfélnek adott árajánlatok, valamint az autóalkatrész webáruházunkon keresztül, készleten levő termékekre lekérdezhető árak és megrendelések minősülnek ajánlattételnek.